DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 18. szombat
Off-road

Vnoucsek: Jó hangulatú tanulóverseny

Az FIA Közép-Európai Zóna Bajnokság és a Ralikrossz Nyílt Magyar Bajnokság második fordulóján, a húsvéti máriapócsi ralikrossz parádén folytatta a tapasztalatszerzést a számára új Mitsubishi Lancer Evo VIII-as SuperCarral Vnoucsek László.

A rutinos pilóta év elején váltott technikát, így az első versenyek értelemszerűen még a tanulás jegyében telnek. A rajtoknál már most feltűnően erős párost alkot pilóta és autója, már csak a futam többi részében kell picit még jobban összecsiszolódniuk, és akkor az előkelőbb helyezések is jönni fognak idővel.

 



„Nagyon jól éreztük magunkat a húsvéti hétvégén, és jó hangulatban folytattuk a tanulást az új autóval. A teljesítménye még mindig le van véve kicsit, de a rajtjaim ettől függetlenül már most is nagyon erősek. Egy-két körig általában már tudok is menni a többiekkel, utána azonban még belehibázok egyet-egyet, de idővel ez szerintem elmúlik. Más ez az autó, mint amit eddig vezettem, ezért idő kell, mire teljesen összeszokom vele. Türelmesen állunk hozzá a feladathoz, nem kapkodunk” – mondta el Vnoucsek.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: