DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 18. csütörtök
Motor

Lehullt a lepel a Pramac Ducatiról

Folytatódott a MotoGP-s bemutatók sora: továbbra is a lila szín dominálja Johann Zarco és Jorge Martin gyári specifikációjú szatellit Desmosedicijét.

Ha imádod a MotoGP-t és nem szeretnél semmiről lemaradni, akkor csatlakozz a Formula MotoGP Facebook-csoportunkhoz, ahol még több hírről és információról számolunk be a MotoGP és egyéb motoros bajnokságok kapcsán!

Újabb ducatis MotoGP-alakulat volt soron a csapat- és motorbemutatókat illetően: néhány nappal a Gresini Racing, valamint a bolognaiak gyári istállóját követően ezúttal a Pramac Racing mutatta meg 2023-as dizájnját. Amely nem sokat változott tavalyhoz képest, ugyanis maradt a Prima biztosítási vállalat a névadó szponzor, így az előző idény közben felvett lila, valamint némi fehér és piros szín dominálja a Desmosediciket.

motogp-pramac-1



Nincs változás a versenyzői felállásban sem, hiszen ismét Johann Zarco és Jorge Martin alkotja a Pramac párosát, ráadásul a gyári versenyzőkön kívül ők lesznek az egyetlenek, akik idei specifikációjú motort kapnak az olasz gyártótól (a Gresini és a VR46 duója is GP22-esen ül majd). Íme, néhány fotó a 2023-as dizájnról:

motogp-pramac-2

motogp-pramac-3

motogp-pramac-4

motogp-pramac-5

motogp-pramac-6motogp-pramac-7motogp-pramac-8motogp-pramac-9

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: