DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 18. csütörtök
Podcast

Formula Motocast: Válságban a MotoGP?

Drasztikusan visszaeső nézőszámok és ellaposodó versenyek: több intő jel is arra mutat, hogy a MotoGP kisebb krízisbe kerül(het) – az okokról és a lehetséges megoldásokról beszéltünk idei első adásunkban.

Hiába volt fordulatos a 2022-es szezon a MotoGP-ben, az izgalmakon túl nem lehetett elmenni szó nélkül a különösen a helyszíni nézőszámokban történt látványos visszaesés és a futamok összképének megváltozása mellett. A Formula Motocast idei első adásában körbejártuk, hogy hol és miért zuhantak be a látogatottsági adatok – a fő megfejtés persze nem meglepő módon Valentino Rossi visszavonulása –, miért lettek laposabbak a versenyek és mit lehetne tenni annak érdekében, hogy megfordítsák a szervezők a lassan, de biztosan kirajzolódó trendet.

 

Hallgasd meg az adást, iratkozz fel csatornánkra, ha pedig nem akarsz lemaradni semmiről, ami a MotoGP-vel kapcsolatos, akkor csatlakozz a Formula MotoGP Facebook-csoportunkhoz, ahol még több hírről és információról számolunk be! A cikk alján pedig a Formula Motocast összes korábbi adását is meghallgathatod!



2022_Formula Motocast_1771x1181_s03_e01

 
Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: