DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
Motor

Új páros, ismerős dizájn: itt a Pramac Ducati

A bolognai gyártó első számú szatellit csapata Johann Zarco és Jorge Martin révén teljesen új felállással vág neki a 2021-es MotoGP-szezonnak, a motorok viszont a megszokott színekben pompáznak majd.

Ha imádod a MotoGP-t és nem szeretnél semmiről lemaradni, akkor csatlakozz a Formula MotoGP Facebook-csoportunkhoz, ahol még több hírről és információról számolunk be a MotoGP és egyéb motoros bajnokságok kapcsán!

Az Avintia/Esponsorama Racing, a Ducati Lenovo Team, a Red Bull KTM, a Tech3 KTM, a Monster Yamaha, az LCR Honda és a Repsol Honda után a Pramac Racingen volt a sor a MotoGP-s csapatok közül, hogy megtartsa a saját 2021-es bemutatóját. Mivel tavalyi párosuk, Jack Miller és Francesco Bagnaia idén már a Ducati gyári alakulatát erősíti, a bolognaiak első számú szatellit gárdája teljesen új felállással vág neki az idénynek: egyfelől szintet lép a tavaly az Avintiával pole-t és dobogót szerző Johann Zarco, másfelől újoncként érkezik a Moto2-ből a 2018-as Moto3-as világbajnok, Jorge Martin.

A francia és a spanyol versenyző egyaránt a legfrissebb, GP20-as Desmosedicin fog ülni, azaz ugyanolyan technikát kapnak a Ducatitól, mint a gyáriak. Az #5-ös és #89-es rajtszámokkal ellátott versenygépek most leleplezett dizájnja pedig gyakorlatilag megegyezik az eddig megszokottal: a két motor ismét főként kék-piros-fehér színekben pompázik. Alább a bemutató teljes felvétele, valamint egy galéria a motorokról és versenyzőkről készült stúdiófotókkal:

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: