DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 30. kedd
Motor

Ismét magyar himnusz szólt Katarban

Kis Viktória, a H-MOTO Team női versenyzője sikeresen teljesítette a QSS bajnoki sorozat második fordulóját. Viki a dobogó tetejére állhatott, és összesítettben is a negyedik helyen végzett.

A hétvége fantasztikusan kezdődött a H-MOTO Team számára, hiszen Wicca az első futamot győzelemmel zárta. A második azonban balszerencsésen ért véget, hiszen a 10 éves versenymotor váltóján összekócolódtak a fokozatok, és a blokkoló hátsó kerék miatt ismét bukással végződött a verseny. A műszaki problémák ellenére Viki futotta a leggyorsabb kört a lányok között, ami bizakodásra ad okot a novemberi fordulót illetően. A katari futam ugyan nem a legnépszerűbb a rajongók között, mégis Wicca rengeteg szurkolót vonzott a pálya mellé.

kis viktoria_h-moto team-katar_2015_03



“Első verseny, első hely!!! Összetettben negyedik!! A verseny első felében az összetett 3. helyért meccseltem! Őrület!!! :)) Leírhatatlan boldogság, örömkönnyek a dobogó tetején.

Kemény futam volt, minden szempontból. Hőség, váltóhiba, féltávnál elfogyott a gumi, de sebaj! Jaj, én olyan boldog vagyok. Nos, a második futam nem az elképzelések szerint alakult, van ez így. A váltóhiba a 6. körben ismét közbeszólt. Négyből háromba visszaváltásnál újfent nem kívánta a fokozatot, csak ezúttal már a kanyar bejáratnál tartottam, próbáltam abszolválni a helyzetet, de vajmi kevés esélyem volt, mikor úgy gondolta ez a csoda, hogy mégis kell neki a három, és blokkolta a hátsót. Mit mondjak? 10 éves technika, szóval bukás lett a vége. Viszont annak örülök, hogy egy körön keresztül a harmadik helyen motoroztam, összetettben. A szezon elején, mikor megtudtuk, hogy Supersport kategóriában leszünk értékelve ezekkel a múzeumszökevényekkel, nem volt őszinte a mosolyunk, és látatlanban a top 10-et céloztuk meg. Fantasztikus érzés, hogy mégis a top5-ben gondolkodhatunk.

kis viktoria_h-moto team-katar_2015_02

Az pedig pláne, hogy a kategóriában a lányok között a leggyorsabb köridőt nekem sikerült összehozni. Jippiii!

Novemberben folytatás következik, és a dupla elsőnél ígérem, nem adom alább! Nagyon köszönöm a sok biztatást és szurkolást otthonról és innen kintről! Ti vagytok a legjobbak!

kis viktoria_h-moto team-katar_2015_01

Köszönöm, hogy velem vagytok, az a Himnusz Értetek, Nektek szólt! A csapatomnak, H-MOTO Teamnek pedig végtelenül hálás vagyok a támogatásért. Nélkülük már nem is volna az igazi! – nyilatkozta Wicca.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: