Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. december 7. kedd
Motor

Munkagéppel ütközött az ausztrál motoros

Elképesztő hanyagság miatt érte baleset az ausztrál motokrosszbajnokság címvédőjét, mely akár az életébe is kerülhetett volna: a Super Pole közben egy munkagép várta az ugrató alján...

Bizarr baleset történt az ausztrál nemzeti motokrosszbajnokság hetedik fordulójában, Sheppartonban. A Super Pole küzdelmei során a Team Motul Suzuki versenyzője, Matt Moss egy a pályán lévő munkagépnek ütközött, mely érthetetlen módon az egyik ugrató végében volt, miközben a motoros versenytempóban közlekedett a pályán.

A bajnoki címvédőt a helyszínen ellátták, s stabil állapotban szállították egy helyi kórházba, ahol szerencsére kiderült, hogy sérülései nem oly súlyosak, mint a felvétel alapján gondolni lehetett. Helyi idő szerint hétfő reggel már a Facebookon is kapcsolatba lépett követőivel, s maga is megosztotta a videót a vele történtekről – csak néhány másodperces a felvétel, de a lényeg látható:

 

This is what happened to me while I was told to go for my super pole lap

Posted by Matt Moss on Sunday, 19 July 2015

A balesetre sokan reagáltak a Twitteren, köztük korábbi interjúalanyunk, a motokrossz élő legendája, Chad Reed is: „Egész nap fel vagyok kavarodva ettől! Teljesen elfogadhatatlan! Remélem, Mossy megfizetteti velük! Imádkozom érted, haver.” Adam Sterry motokrosszversenyző szintén elképedt az eset láttán: „Remélem, Matt Moss rendben van. Röhej, hogy ilyesmi megtörténhet!”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal:
Olvastad már?