DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 17. szerda
Gyorsasági (Gy)

Legendás olasz helyszínen zárja a szezont pályán Vogel Adrienn

Az olaszországi Monzában ér véget a Kia Platinum Cup 2019-es szezonja most hétvégén. A lengyel márkakupában szereplő Vogel Adrienn jó emlékekkel érkezik a legendás helyszínre.

A H1-System Kia Racing Team magyar versenyzőjének nem ismeretlen a pálya.

kpc_runda_5_race2_0017



“Két év után visszatérünk Monzába, nagyon örülök neki, hogy újra bekerült a versenynaptárba. Szeretem ezt a pályát, mert nagyon gyors. Nehéz hétvége lesz, mert a szélárnyék miatt nem tudjuk leszakítani egymást, emiatt kemény csatákra, nagy harcokra számítok, amilyenek két éve is voltak. Akkor a legnehezebb versenyem volt a szezonban, viszont az enyém volt a leggyorsabb kör. Remélem, hogy most is így lesz, azt is remélem, hogy sikerül dobogóra állni” - foglalta össze a hétvégével kapcsolatos várakozásait a TV2 Supercar című műsorának háziasszonya.

IMG_6838

Vogel Adrienn elárulta azt is, hogy a legutóbbi, másfél hónappal ezelőtti, csehországi versenyhétvége óta hobbijára is tudott fordítani egy kis időt.

“Nagyon szeretek barkácsolni, szívesen rakok össze saját készítésű díszeket. Halloween közeledtével fából készítettem egy tököt, ez nekem igazi kikapcsolódás.”

A barkácsolásról készült videó az alábbi linken érhető el:

A Kia Platinum Cup monzai hétvégéje csütörtökön a szabadedzésekkel kezdődik, pénteken jön az időmérő, majd szombaton az első, vasárnap pedig a második verseny. A fordulóval a Kia Platinum Cup küzdelmei véget érnek ugyan, de Vogel Adrienn versenyszezonja nem: november második hétvégéjén a rali-Eb magyarországi fordulóján, a Nyíregyháza Rallye-n áll rajthoz.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: