Steward
Bognár Viktor
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. július 10. péntek
Gyorsasági (Gy)

BZ Racing Team: Három autóval két mezőnyben

Három autó, két versenyző, két mezőny. A BZ Racing Team Brnoban a Swift Cup Europe mellett Endurance-ban is rajthoz áll.

Balogh Zozó a Suzuki mellett a hosszabb távon is rajthoz áll.

bz-racing-brno-elott-01„Szlovákiához hasonlóan ismét két autóval, két kategóriában indulok a hétvégén. Így kicsit hosszabb lesz a program számomra, de ezt nem bánom. Az endurance újdonság számomra, de nagyon élvezem. Tetszik, hogy hosszabb a verseny és vannak újdonságok is. A pálya tetszik, sokat gyakoroltam szimulátorban, így nem teljesen ismeretlen számomra, de azért más élőben, mint a virtuális világban. Holnap két sorozatban is lesz időmérőm, de már nagyon várom.”

bz-racing-brno-elott-02

Naményi Gergő életében először versenyezhet Brno-ban.

„Nekem nagyon tetszik a pálya. Kicsit olyan gokartos feeling az egész. Egy átlagos napot zártunk. A szabadedzésen nem volt egy tiszta köröm se, mert túl nagy volt a forgalom a pályán, mivel nem csak a mi kategóriánk versenyzőinkkel voltunk egyszerre a pályán. Több beállítást is kipróbáltunk, szerintem jó lesz a holnapi nap. Szombaton az időmérővel folytatódik a program, ahol szeretném magamból kihozni a maximumot és meglátjuk, hogy ez mire lesz elég.”

Szombat kora délután először a Swift Cup Europe, majd pár órával később az Endurance időmérője vár a pilótákra. 

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal:
Olvastad már?