DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. február 24. szombat
Gyorsasági (Gy)

Tomracing - kemény csaták és bajnoki remények

A Tomracing Motorsport Team legfiatalabbjai a csehországi Visoke Myto-ba hivatalosak, ahol a hétvégén a MAMS Utánpótlás és Rövidpályás Országos Bajnokság zárófordulóját rendezik majd meg. A gyerekeknél a végső etap jócskán tartogat még izgalmakat, de a nagyobbaknál sem lesz hiány az adrenalinban, hiszen a két Supermoto-s versenyző mellett Babonics Márk is a Kakucs-ringen húzza majd a gázt.

MAMS OB és Közép-Európai Kupa – Visoke Myto:

A csehországban zajló utolsó utánpótlás fordulóra Kovács Zoli már bajnokként érkezik a legkisebbek PW-50-es kategóriájában, de ez mit sem változtat, hiszen a 8 éves versenyző számára csakis a győzelem számít.  

Oláh BarnabásOláh Barnabás számára viszont komoly tétje van az utolsó fordulónak, ugyanis mindössze 9 ponttal vezeti a bajnokságot legnagyobb riválisa, Görbe Soma előtt. Barnus éppen ezért nagyon komolyan vette a felkészülést és a motorozások mellett erőnléti és mentális tréninggel is fejlesztette magát. 

Surányi Balázs versenyről versenyre jobban és erősebben motorozik, ahogy azt az előző versenyei is ékesen bizonyítják. Fegyelmezett, motivált, és a mostani kihívásra is sokat gyakorolt, szorgalmasan gyűjtögette a kilométereket és várakozással tekint Visoke Myto elé. Édesapja, Surányi Zoltán a Scooter kategóriában vezeti a bajnokságot, és minden tőle telhetőt elkövet majd, hogy ez az év utolsó kockás zászlójának belengetése után se változzon ez!

Kecskeméti Márk

Supermoto Országos Bajnokság és MAMI Kupa - Kakucs:

Kecskeméti Márk vezeti az bajnokság S1 Prestige kategóriáját, és a hétvégi versenyeken is a győzelemért fog harcolni.  Rendszeres kerékpározással és úszással készül, mentálisan is összerakva magát, jó formában várja a szombati dupla versenyt. A pályát nagyon jól ismeri, és célja, hogy a bajnoki tabella élén maradva zárja a versenyhétvégét. 

Hartmann Ferenc az S2-es kategória második helyén áll jelenleg és a múltkori balszerencsés kecskeméti forduló után, most  dobogós helyezést szeretne elérni és csökkenteni hátrányát az élen álló versenyzővel szemben.

Babonics Márk a MAMI Kupa harmadik helyén áll, és mivel az elmúlt versenyek a technika ördöge miatt nem úgy sikerültek, ahogy szerette volna, most a legfontosabb, hogy a Kakucson rendezendő versenyen a dobogóra érjen. Márkó fizikailag felkészült a megmérettetésre és reméli a motorja is szeretne sikeresen szerepelni.

Kecskeméti Márk és HartmannFerenc

Biel Richárd, a Tomracing Motorsport csapatvezetője: Csapatunk valamennyi motorversenyzője rajthoz fog állni, így megint egy eseménydús hétvége előtt állunk. A szombati kakucsi supermoto versenyre érdemes lesz kilátogatni, mindkét verseny óriási csatákat fog majd hozni, az előző forduló akár egy EB futammal is felért volna. Ugyanakkor a kisebbekért is nagyon izgulunk, igazi férfias versenyek lesznek, ráadásul komoly tétje is van a hétvégi szereplésnek. Remélem, hogy a mi fiaink lesznek a legboldogabbak vasárnap délután!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: