DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2023. december 10. vasárnap

F1 hírek

Perez világbajnok produkciót ígér Katarra

Két győzelmi esélyként tekint a sprintes hétvégére a suzukai borzalmak után a mexikói. Verstappen eközben már szombaton bebiztosítaná az F1-es vb-címet.

részletek

Az AlphaTaurit is felvásárolta volna a Rodin

Az FIA által elutasított új-zélandi gyártó alapítója szerint „kereskedelmileg életképtelen” volt a csapat ára – korábban a Williamst pedig ő szúrta el.

részletek

Több alkatrésszel sem lesz klón az AlphaTauri

A faenzai istálló F1-es technikai igazgatója szerint nem lesz olyan drasztikus változás az anyacsapattal való szorosabb kapcsolat, mint sokan hiszik.

részletek

Hétből egy: így maradt csak az Andretti

Bár az FIA csak annyit közölt, hogy az Andretti az egyetlen pályázó, amely zöld jelzést kapott a részükről, a hírek szerint összesen hét új csapat jelentkezett az F1-be.

részletek

Lawson: Most még F1, aztán Super Formula

Nehéz hétvégére készül a Katari Nagydíjon Liam Lawson: ez lehet az utolsó lehetősége megmutatni magát az F1-ben, de a sprintes lebonyolítás nem kedvez neki a számára teljesen új pályán.

részletek

Russell: Toto a főnököm, de a barátom is

George Russell szerint a párjával sok időt töltenek a Wolff házaspár társaságában az F1-en kívül is, egy baráti kapcsolat alakult ki közöttük az elmúlt évek alatt.

részletek

Perez mérnöke: Átbeszéljük a problémákat

Hugh Bird egyszerre került a mostani pozíciójába Sergio Perezzel, együtt fejlődtek azóta, a mostani nehezebb időszakot is együtt vészelik át.

részletek

Ez a hozzáállás Verstappen sikerének a titka

Elképesztő idénye van Max Verstappennek, aki az eddigi 16 versenyből 13-at nyert meg. A holland elárulta, hogy milyen megközelítéssel vág neki minden egyes hétvégének.

részletek

Alonso: Jövőre győzelmekért kell harcolnunk

Az Aston Martin váratlanul erősen kezdte az évet, majd szépen lassan visszaesett a szezon előrehaladtával. Mike Krack szerint ez mentálisan rosszabb, mintha fordítva lenne. Alonso győzelmekben bízik.

részletek

Döntött az AlphaTauri: még marad Lawson

Bár a hírek szerint jól ment Ricciardo szimulátorozása, nem akarják elsietni a sérült ausztrál F1-es visszatérést, így Katarban is az új-zélandi fog vezetni.

részletek

Az F1-es Katari Nagydíj teljes menetrendje

Sprintes hétvégével és esti futammal folytatódik az F1-es szezon, így rendhagyó a program is – mutatjuk az időtervet és a tv-közvetítéseket.

részletek

Könnyebb és kisebb autók: az F1 célja 2026-ra

20 kilogrammal könnyebb, 10 centiméterrel keskenyebb és 20 centiméterrel rövidebb gépek: ezt célozhatja be az F1 és az FIA az új szabályokkal.

részletek