DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. július 6. szombat
F1

„Várom a következőt” – Norris a csatáról

Szerinte most sem változtatna semmin, hogy visszanézte a hétvégi eseményeket, várja a Brit Nagydíjat és a következő csörtét Max Verstappennel.

Néhány nappal a nagy port kavaró spielbergi ütközés után már úgy nyilatkozott a Max Verstappen elleni csatáról Lando Norris, hogy várja a folytatást – bár az eset után még meglehetősen ingerülten beszélt és bocsánatkérésre szólította fel a hollandot, azóta kicsit átfogalmazta a gondolatait.

„Alapvetően jól érzem magam, nagyon izgatott vagyok a Brit Nagydíj miatt. Ugyanakkor mindent visszanéztem, átvettük a történteket, és mondjuk úgy, hogy nem igazán változtatnék azon, amit tettem. Harcoltam, és ezt akarjuk, hogy harcoljunk” – mondta a The Chris Moyles Show kérdésére.

f1-norris-mclaren



„Nem akarunk panaszkodni, nem akarjuk, hogy így végződjenek dolgok sem Max részéről, sem az én részemről. Harcolunk, mindketten nyerni akarunk, és a határokat fogjuk feszegetni – van, aki kicsit jobban, mint a többiek. De ugyanakkor izgatott vagyok, lesznek még egymás elleni csatáink, és már várom őket” – magyarázta a McLaren brit F1-es pilótája.

„Most ez van, ez a harc, amit vívunk, és imádjuk. Szeretnénk nyerni, de mosolyt csal az arcunkra, amikor ilyen ellenféllel versenyezhetünk, és szerintem ezt mindenki szereti nézni” – tette hozzá.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: