DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. június 17. hétfő
F1

Hamilton szerint vár rá egy nehéz beszélgetés Wolff-fal

Hamarosan eljön az a pont, amikor a Mercedes megbeszélésein már nem lesz helye a Ferrarihoz távozó hétszeres F1-es világbajnoknak.

Hamarosan eljön az a pont, amikor már nem tudhat többet a Mercedes fejlesztéseiről és 2025-ös terveiről Lewis Hamilton – két hónapja még azt mondták a felek, hogy ez egyelőre nem téma, de ahogy haladunk előre, úgy válik egyre fontosabbá a kérdés.

A hétszeres F1-es világbajnok a következő idényt már a Ferrarinál kezdi meg, ezért bizonyos 2025-ös csomagokról már nem tudhat, nem viheti magával ezeket az információkat Maranellóba.

f1-hamilton-mercedesHamilton szerint még nem merült fel ez a téma a csapattal, de ő is érzi, hogy elkerülhetetlen lesz.

„Egy ponton le kell majd válnom a 2025-ös megbeszélésekről, és ennek egy Totóval való beszélgetéssel kell kezdődnie, mert nem tudom, hogy hogyan kell majd ezt menedzselni” – idézi Hamilton szavait a Racingnews365.com.

„Sosem voltam még ilyen helyzetben az év ezen pontján. Amikor a McLarentől távoztam, az már az év vége felé zajlott, nem mentem a Mercedeshez decemberig, a szezon után volt az első üléspróbám, szóval úgy képzelem, hogy ez most is így zajlik majd. Nem vagyok teljes biztos abban, hogy mi hogyan megy majd, de jelenleg még minden energiámat erre a csapatra összpontosítom” – tette hozzá a brit.

„Nyilván van izgatottság a jövőt illetően, de jelenleg egy nehéz időszakon megyünk keresztül, és ez az én kihívásom. Minden erőmet arra fordítom, hogy megpróbáljak rájönni arra, hogy hogyan kerüljünk vissza a csúcsra, hogyan adhatok jobb iránymutatást a srácoknak. Versenyző vagyok, nyerni akarok, és a jövő éven való gondolkodás nem fog segíteni.”

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: