DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 27. szombat
F1

Verstappen: Apám nem hazudik

Az F1-es világbajnok szerint furcsa lenne, ha nem az apja oldalán állna, de nem is akar oldalt választani. A teljesítménnyel akar foglalkozni, semmi mással.

A Szaúd-arábiai Nagydíj szerdai sajtónapjának végén állt az újságírók rendelkezésére Max Verstappen, a világbajnokot pedig természetesen édesapja múl heti megjegyzéseiről kérdezték. Mint ismert, Jos Verstappen arról beszélt, hogy ha Christian Horner marad a Red Bull csapatfőnöke, akkor az egész istálló széthullhat, és Horner a mártírt játssza, pedig igazából ő generálja a problémákat.

Max igyekezett ledobni magáról mindezt:

„Én a pilóta vagyok, nem tudom, hogy feljebb mi zajlik. Én arra szerződtem, hogy a dolgokat a teljesítmény oldaláról nézzem, azzal foglalkozzak, és erre is koncentrálok a hétvégén. Hogy mi hangzott el mindenki részéről Bahreinben, azt magunk mögött kell hagynunk, és remélhetőleg lehet egy csendesebb hétvégénk” – mondta a háromszoros világbajnok.

f1-verstappen-redbull_4



Verstappen azt is mondta, hogy az apja nélkül nem látja magát az F1-ben, ahogy menedzsere, Raymond Vermeulen nélkül sem, de reméli, hogy nem kell oldalt választania közöttük és Horner között.

„Apám fiaként furcsa lenne, ha nem az ő oldalán állnék, de én csak a teljesítményre akarok koncentrálni, és kevesebbet beszélni arról, ami a pályán kívül zajlik, mint arról, ami a konkrét teljesítmény. Jó autónk van, és jó évnek nézünk elébe” – tette hozzá.

„Egy kapcsolatban van, amikor egyetértünk, és van, amikor nem, ez így megy. Ami az apámat illeti, ő elég szabad szájú. Nem hazudik, ez biztos.”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: