DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 3. péntek
F1

Horner reagált a mai névtelen levélre

Christian Horner hangsúlyozta, hogy ő mindig tagadta a vádakat, és most már teljes mértékben az F1-es szezonrajtra koncentrál.

Reagált a nap fő hírére Christian Horner: a belső vizsgálat lezárulta után a vádak alól a Red Bull által tisztázott csapatfőnök ma már a megszokott módon tette a dolgát az F1-es paddockban.

Ám a második szabadedzés során névtelen email-címről az F1 és az FIA teljes felsővezetése, az összes F1-es csapatfőnök, valamint egy csapat újságíró, köztük a Formula.hu tudósítója, Mészáros Sándor is kapott egy levelet, amelyben 79 dokumentum található – ezek állítólag bizonyítékként voltak feltüntetve az ügyben.

f1-horner-redbull-2024



Az üzenetváltások és a fotók eredetiségét nem lehet igazolni, Horner pedig reagált is erre a szivárogtatásra még az este folyamán:

„Nem fogok kommentálni névtelen spekulációkat. De megismétlem, hogy mindig tagadtam a vádakat, tiszteletben tartottam a független vizsgálat integritását, és teljes mértékben együttműködtem minden lépésnél” – közölte.

„Alapos és fair vizsgálat volt, amit egy független szakértő végzett, és azzal zárult, hogy ejtették a felhozott vádakat. Teljes mértékben a szezonrajtra koncentrálok” – tette hozzá.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: