DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 3. péntek
F1

A Formula.hu is megkapta a névtelen Horner-levelet

Névtelen levélküldő kézbesített több sajtóorgánumnak is egy fájlcsomagot, ami állítólag a Horner-ügy bizonyítékai között szerepelt.

A mai délután folyamán az F1 teljes felsővezetése, a csapatfőnökök és több nemzetközi sajtóorgánum is kapott egy fájlcsomagot egy névtelen levélküldőtől, amelyben 79 fájl szerepel.

A csomagot Mészáros Sándor, a Formula.hu újságírója is megkapta, ezért első kézből számolhatunk be arról, hogy mi szerepel benne: nagyrészt privát beszélgetések, üzenetváltások "CH" és egy hölgy között.

Állítólag ez az a csomag, ami a Red Bull csapatfőnöke elleni belső vizsgálatban bizonyítékként szolgált, és amely értékelése után a Red Bull vezetősége úgy döntött, hogy megtartja posztján Hornert, és lezárja a vizsgálatot.

f1-horner-verstappen-redbull



A csomagban (amiről ennél többet jelen pillanatban mi sem közölhetünk) az üzenetváltások mellett szerepel néhány fotó is, de összességében nem tartalmazott elegendő bizonyítékot ahhoz, hogy az energiaitalos vállalat illetékesei más döntést hozzanak. Sem az üzenetváltások, sem a fotók eredetisége nem bizonyítható.

A névtelen levelezés és a dokumentumok szétküldése azonban azt sejteti, hogy az ügy még nem ért véget annak ellenére, hogy a vizsgálatot a Red Bull hivatalosan lezárta.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: