DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 20. hétfő
F1

„Vettel ismét versenyezni akar” – Ralf Schumacher

Lewis Hamilton 2025-től való Ferrarihoz igazolása már a bejelentést követően beindította a pilótapiacot, ezúttal Vettelről járja az hír, hogy ismét versenyezne az F1-ben.

Habár Toto Wolff néhány hete azt mondta, hogy rendszeresen beszél Sebastian Vettellel, véleménye szerint a német versenyző nem szándékozik visszatérni az F1-be.

Nos, Ralf Schumacher, a német Sky riportere máshogy értesült: „Úgy hallottam, Sebastian ismét versenyezni akar.”Ralf Schumacher emellett nincs meggyőződve arról, hogy George Russell képes lesz-e átvenni a Mercedes karmesteri szerepét, véleménye szerint az Ezüstnyilaknak sokkal inkább egy Vettelhez hasonló karakterre lenne szükségük, aki hasonló hatást válthat ki a közvéleményben, mint Hamilton Ferrarihoz való igazolása.

„Láthattuk, hogy mi történt a Ferrari részvényeivel Hamilton leigazolásának hatására, ez a megállapodás beindított valamit” – mondta Ralf Schumacher.

Egy dologban biztosak lehetünk, a találgatások mindaddig nem csillapodnak, amíg a Mercedes meg nem erősíti George Russell jövő évi csapattársának kilétét.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: