DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 5. vasárnap
F1

Agyrázkódást szenvedett az FIA elnöke

A Nemzetközi Automobil Szövetség közleménye szerint Mohammed ben Sulayem néhány napja beteg lett és el is esett, ezért kórházba került.

Az elmúlt napok Wolff házaspárral kapcsolatos eseményei után alighanem még nagyobb figyelem irányul az FIA péntek esti hagyományos díjkiosztó gálájára. Az esemény előtt Mohammed ben Sulayem, az FIA elnöke is sajtótájékoztatón vett volna részt, ez azonban elmaradt.

f1-fia-bensulayem



A Nemzetközi Automobil Szövetség egy igen szűkszavú közleményben adott erre magyarázatot, amelyben arról írtak, hogy az elnök néhány napja beteg lett, emellett el is esett és agyrázkódást szenvedett. A közlemény szerint Ben Sulayemet kórházban ápolták, és teljesen fel fog épülni.

Az FIA nem sokkal később hozzátette, hogy Ben Sulayem ettől függetlenül részt vesz majd az esti díjátadón, de a tervezettnél jóval kisebb szerepet fog majd vállalni az eseményen.

A Wolff-ügy legújabb fejleményeiről itt írtunk, a magyar idő szerint este 20 órakor kezdődő gálát pedig az alábbi videóban lehet majd élőben követni:

Megjelent a Száguldás és cirkusz F1-es szezonösszefoglaló album és falinaptárunk, amelyek webshopunkban most nagy kedvezménnyel megvásárolhatóak!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: