DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 6. hétfő
F1

Perez: Jó az irány, optimista vagyok!

Az ötödik helyen végző mexikói F1-es pilóta szerint végre megtalálták a megfejtést, csak éppen nem tudták ezt megmutatni.

Az ötödik helyen zárta az USA Nagydíjat Sergio Perez, igazából nem nagyon tudott kivel csatázni a futam során – a végén az elfogyó gumikon küzdő Charles Leclerc-t azért még megelőzte, de mindkét időmérőn és mindkét futamon meglehetősen csalódást keltő produkciót nyújtott ismét.

A Red Bull pilótája ennek ellenére összességében nem elégedetlen a hétvégéjével.

„Többet akartam, és néha meg is volt a nagyon jó tempóm, de még mindig nincs meg a kellő kiegyensúlyozottság. Viszont tudjuk, hogy mit rontottunk el ezen a hétvégén, szóval nagyon optimistán várjuk a következő futamokat, remélhetőleg tudunk ezen javítani” – mondta Perez a Sky Sportsnak.

f1-perez-redbull-austin



„Komfortosabban érzem magam az autóban, tettünk egy jó lépést előre. Sajnos ezt nem tudtuk megmutatni, mert rossz irányba mentünk el a beállításokkal a sprint miatt. Ettől függetlenül optimista vagyok Mexikóval kapcsolatban, már tudjuk, hogy milyen irányba kell haladnunk, szóval remélhetőleg meg tudjuk mutatni” – tette hozzá.

Ami a jövő heti Mexikói Nagydíjat illeti: „Nagyon várom, ez a legfontosabb hétvégén, szóval tényleg nagyon várom.”

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: