DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 22. szerda
F1

„Egy ismeretlen szám hívott FaceTime-on” – így tudta meg Lawson, hogy marad az autóban

Daniel Ricciardo maga mondta el a hírt Liam Lawsonnak a Japán Nagydíj után, miszerint az új-zélandi még Katarban is F1-es pilóta lehet.

Szokatlan módon kapta az értesülést Liam Lawson arról, hogy még a Katari Nagydíjon is F1-es versenyző lesz: maga Daniel Ricciardo közölte vele a hírt, aki még ezt a hétvégét is kihagyja a zandvoorti kéztörése miatt.

„Ebédeltem, és egy ismeretlen szám hívott FaceTime-on. Kicsit megzavarodtam, mert az emberek csak úgy nem szoktak ismeretlenül FaceTime-ozni, úgyhogy felvettem, és Daniel feje volt ott! Alapvetően azt mondta, hogy úgy gondolta, enged nekem még egy hétvégét. Nyilván jó megint itt lenni, az autóban ülni a hétvégén. Izgatott vagyok” – mondta Lawson a Katari Nagydíj sajtótájékoztatóján a Formula.hu jelenlétében.

f1-lawson-alphatauri-ricciardo-qatar



„Őszintén szólva Japán után úgy tűnt, hogy most még én vezethetek, úgyhogy erre készültem. Nem feltételeztem előre, hogy én ülhetek be, de úgy készültem, mintha ez következne. Szerintem Austin az egyértelmű cél Daniel számára, az a valószínűbb. Nyilván nem biztos, de lesz még bő egy hét felkészülni. Szóval azt mondanám, hogy valószínűleg Austin” – tért ki arra, hogy mikor térhet vissza Ricciardo.

Ezzel Lawson beugrása le is zárulhat a mostani hétvégén, és ahogy arról korábban már beszélt, innentől a Super Formula szezonzárójára koncentrál majd.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: