DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 22. szerda
F1

„Tökéletes volt” – elégedett Ricciardóval a Red Bull

Dr. Helmut Marko Sergio Perezt is megdicsérte: szerinte végre bejutott a Q3-ba, úgyhogy egyértelmű a fejlődés a mexikói oldaláról.

Az utóbbi hetek borzasztó teljesítménye után a Magyar Nagydíjon is felemás hétvégét zárt Sergio Perez, mer ugyan a futamon a Red Bull fölényét kihasználva felkapaszkodott a dobogóra, de Lando Norrist végül nem érte utol, és az elrontott időmérő miatt megint hátulról kellett zárkóznia.

Ezzel együtt Dr. Helmut Marko a támogatásáról biztosította a sok kritikát kapó mexikóit:

„Egyértelműen fejlődik most, hogy a kilencedikről a harmadik helyre zárkózott fel Magyarországon. Végre úra bejutott a Q3-ba is, felfelé ívelő trendet láthatunk” – mondta Marko az OE24-nek.

f1-ricciardo-redbull



A Red Bull egyik legfontosabb embere Daniel Ricciardo visszatérésével is elégedett volt a Hungaroringen.

„Ez egy tökéletes bemutatkozás volt tőle, egyértelműen jó döntés volt őt visszahozni. Pozitív hangulatot, pozitív energiát teremt a csapaton belül, és már a pontszerző helyek felé tartott, akár ott is végezhetett volna.”

Ricciardo maga is pozitívan értékelte a bemutatkozását: mint mondta, ugyan voltak hibái, de az utolsó versenyetapra már nagyjából összeállt a kép, és nem is kérhetett volna többet ettől a hétvégétől.

Az előttünk álló Belga Nagydíj teljes menetrendje ezen a linken megtekinthető!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: