DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. október 6. vasárnap
F1

Verstappen nem értékelte Perez teljesítményét

Nem szeretne osztályzatot adni Perez munkájára Verstappen: mint mondta, utálja ezeket, és ő sem kapott sok jó jegyet az iskolában.

Nem szeretné értékelni Sergio Perez teljesítményét Max Verstappen: a sorozatban hét futamgyőzelmet jegyző holland már 110 ponttal jár csapattársa előtt a tabellán, aki Monaco óta borzasztó formában van.

Verstappent a Magyar Nagydíj után megkérdezték, hogy hogyan értékelné Perez teljesítményét, egy tízes skálán milyen osztályzatot adna a mexikóinak, de a világbajnok kitért a válaszadás elől.

f1-verstappen-perez



„Nem szeretek számokat mondani, mert azok sosem méltányosak és igazságosak, utálom őket. Az iskolában is utáltam ezeket... ott betűkkel értékeltek minket, igaz? A, B, C. Sosem kaptam sok A-t az iskolában” – reagált a holland.

„Csapatként minden futamot megnyertünk eddig, és ez jó. Első-másodikak vagyunk a bajnokságban, szóval jól állunk, és bár soha nem lehet tökéletes, de amíg ilyen jól állunk, addig rendben van. Folytatnunk kell a munkát, néha vannak nehezebb pillanatok, vagy előfordulnak hibák, de tanulunk belőlük és továbblépünk, jobb pilóták leszünk utána. Így megy ez.”

Az elmúlt hat versenyhétvégén gyűjtött pontszámok elég beszédesek:

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: