DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
F1

Rosberg: Hamilton többet veszített egy alkalmazottnál

Nico Rosberg szerint az amúgy is lejtmenetben lévő Lewis Hamiltont csak még több kihívás elé állítja majd fizioterapeutájának hiánya.

A szőke hölgy 2015 óta mindenhová árnyékként követte Lewis Hamiltont, éppen ezért is volt meglepő, hogy a 2023-as szezon kezdetén egyik versenyről a másikra bejelentették a felek, hogy itt véget ért közös munkájuk.

A Mercedesnél négy évet húzott le Lewis Hamilton csapattársaként Nico Rosberg, aki 2016-os visszavonulása óta nem nagyon beszélt egykori barátjával, ám úgy látja, hogy Cullen személyében többet vesztett Hamilton egy szimpla alkalmazottnál.



„Úgy gondolom, hogy ettől csak még rosszabbra fordulnak majd a dolgok, mert bár állítólag barátságban váltak el egymástól a felek, Angela szerintem egy valódi barátja volt Lewisnak” – mondta Rosberg a Sky Sports adásában.

„A trénereddel töltöd a legtöbb időt a versenyhétvégéken. Még ha el is mész vacsorázni, egy nagyon szűk családi vagy baráti körben, akkor is viszed magaddal a trénered. Szerintem Lewis számára nem lesz ideális, hogy Angela nem lesz ott mellette az elkövetkező időszakban. Ez egy újabb kihívás elé állítja majd Lewist, amihez alkalmazkodnia kell” – tette hozzá 2016 világbajnoka, aki korábban már figyelmeztette Russellt, hogy ne szokja meg csapattársa gyenge formáját.

Ha igazán szereted a motorsportokat, akkor van számodra egy jó hírünk: nemcsak a Facebookon, de már az Instagramon is megtalálsz bennünket. Kövess minket a legjobb képekért az Instán is!

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: