DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. szeptember 20. péntek
F1

Hamilton a nyolcadik F1-es vb-címig versenyez?

Az az álma, hogy bajnokként vonuljon vissza, de Mick Schumacherről is beszélt: szerinte nem nagyon fognak együtt dolgozni.

A német SportBildnek adott interjújában Mick Schumachert is megemlítette Lewis Hamilton. Michael Schumacher fia 2023-ban a Mercedes tartalékja lesz, nem kapott éles versenyzői ülést, így a vele való közös munkáról kérdezték Hamiltont, aki nem kertelt: nem nagyon lesz ilyen.

„Mick egy nagyszerű tehetség és érték a Mercedes számára: német pilóta és már az apja is szoros kapcsolatban állt a Mercedesszel. Ami viszont a közös munkát illeti: manapság már nem dolgozunk olyan szorosan a harmadik számú pilótával. Ez nem olyan már mint régen, rengeteg szimulátoros munkát végeznek. Persze ettől még csapattársak leszünk” – tette hozzá a hétszeres világbajnok, aki az interjú során azt is elárulta, hogy szeretne címvédőként visszavonulni.

„Még nem beszéltünk a szerződéshosszabbításról, nem nagyon volt rá idő, mert folyamatosan utaztunk az elmúlt hónapokban. Nem tart már sokáig, de még egyértelműen maradni fogok. Szerintem világbajnokként abbahagyni egy olyan álom, amin minden sportoló osztozik. Én is” – mondta a brit.



f1-hamilton-mercedes

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: