DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
F1

Hülkenberg: Elástuk a csatabárdot Magnussennel

Nico Hülkenberget választotta a Haas 2023-ra Mick Schumacherrel szemben, így ő lesz Kevin Magnussen csapattársa, akivel azonban nem mindig ápoltak tökéletes kapcsolatot. Mára elásták a csatabárdot.

Logan Sargeant hivatalos bejelentésével immáron minden ülés gazdára talált a 2023-as szezont illetően, előtte pedig Nico Hülkenberg érkezését erősítette meg a Haas, aki ezzel Kevin Magnussen csapattársa lesz Günther Steineréknél, azonban a két pilóta nem mindig ápolt felhőtlen viszonyt.

A 2017-es Magyar Nagydíjat követően szólalkoztak össze a felek, ahol is, mondjuk úgy, hogy a dán felkínálta étkezésre Hülkenberg számára azt, ami a lábai közt van, a visszatérő versenyző azonban elmondta, hogy már korábban rendezték ezen nézeteltérésüket.



„Arra számítok, hogy jó kapcsolat lesz köztünk. Már tisztáztuk ezt az esetet, még az év elején. Találkoztunk, én pedig köszönésképp pontosan azokat a szavakat használtam, amiket ő mondott nekem annak idején. Mindketten felnőtt emberek vagyunk, tiszteljük is egymást, ráadásul ugyanannál a csapatnál fogunk versenyezni” – idézi a GP Fans Hülkenberget.

Legutóbb 2020-ban ült F1-es autóban a német, aki a keddi szezon utáni teszten kipróbálhatja az új generációs Formula-1-es autót: „A legfontosabb, hogy a keddi teszten visszazökkenjek az F1 világába, és megértsem, hogyan is működik ez a Haas. Szinte a nulláról kezdek jövőre, mert a háromnapos teszt nem sok minden a szezon előtt, szóval legjobb esetben is csak egy kis ízelítőt kaphatok az egészből, mielőtt élesben kell megmutatnom magam.”

Ha igazán szereted a motorsportokat, akkor van számodra egy jó hírünk: nemcsak a Facebookon, de már az Instagramon is megtalálsz bennünket. Kövess minket a legjobb képekért az Instán is!

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: