DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
F1

Podcast: Még 10 elfeledett F1-es pilóta

A Formula Podcast hajnalán igen népszerűnek bizonyult a 2000-es évek elfeledett pilótáinak toplistáját bemutató adásunk – ennek folytatását készítettük most el a nagy autótörőtől a bulibáróig.

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon: https://www.patreon.com/formulapodcast.

Az F1 történelemkönyvének oldalain számos nagyszerű alakot, színes egyéniséget, emlékezetes versenyzőt találhatunk – de emellett rengeteg szürke eminenciást is, olyan pilótákat, akik ha szimpatikusak, helyenként tehetségesek, esetleg más szériákban nagyon eredményesek is voltak, a királykategórián hagyott nyomuk a legnagyobb jóindulattal is csekélynek nevezhető. Tíz ilyen pilótát (no meg három különdíjast) idézünk meg mostani adásunkban, melynek előzményét podcastünk történetének hajnaláról ide kattintva találhatod. 

És ígérjük: lesz harmadik rész is…

 

Formula Podcast_hirdetes_S03E52_A



Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

 

Októberi adásaink elkészítését többek között Bertalan Zoltán, Móni István, Varga Csaba, Hetyey Júlia, Végi Ádám, Visi Ákos, Ort Noémi, Tóth Zsombor, Fehér Ákos, Varga Csaba, Schneider Judit, Magda Zsanett Odett és Molnár Árpád támogatták. Köszönjük nekik!

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

 applepod2


stitcher

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: