DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
F1

Podcast: Perez az utcai pályák királya

Sergio Perez végérvényesen az utcai pályák királya lett Szingapúrban, azonban a 2019 után visszatérő helyszínen számos egyéb más érdekesség is történt.

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon: https://www.patreon.com/formulapodcast.

Megszakadt a világbajnok Max Verstappen nagy sorozata: a hollanddal kiszúrt a Red Bull, Perez azonban teljesítette a küldetést és a frontharcos helyére lépve behúzta a győzelmet. Miért akadt ki a németalföldi, mi lehet Perez titka a városi pályákon?

Charles Leclerc újabb rajtelsőéggel gyarapította a pedigréjét, amelyet a futamon egy 2. hely követett, a Ferrari vezérpilótája azonban a Formula Podcast stábjánál egy olyan kategóriában végzett az élen, amelynek biztosan nem örülne. Vajon melyik lehet ez?

A hétvége ügye kétségkívül az – állítólag – túlköltekező csapatoké: mit kell erről tudni, lesz-e szankció, mi állhat a máris botrányszagú gyanú hátterében?

Az első Formula Podcast lakodalom után a mikrofonnál Gergő és Sanyi, akik a szokásoknak megfelelően beszélik ki a szingapúri eseményeket!

 



Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

 

Szeptemberi adásaink elkészítését többek között Móni István, Végi Ádám, Varga Csaba, Bálint Ákos, Ort Noémi, Bertalan Zoltán, Visi Ákos, Schneider Judit, Hetyey Júlia, Kocsis László, Magda Zsanett Odett és Fehér Ákos támogatták. Köszönjük nekik!

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

 

spotify

rss-logo

 applepod2


stitcher

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: