DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
F1

Perez: A Red Bull egyedülállóan tökéletes

Nagyszerűen érzi magát a Red Bull csapatánál Sergio Perez, főként a munkamorál miatt. A mexikói úgy érzi, az osztrák istálló a győzelmek ellenére is feszegeti a határokat.

Bár a szezon elején látott technikai gondok miatt jelentősen aggódhattak a Red Bull szurkolói, a folytatásban fordult a kocka. Míg a legfőbb rivális Ferrarinál rengeteg problémával küzdenek, az energiaitalosok kiváló formába kerültek.

Sergio Perez szerint van egy dolog, amiben a csapata mindenképpen kitűnik a riválisok közül, így többek között ezért is élvezi, hogy velük dolgozhat.



„A legfontosabb, hogy a csapat minden hétvégén a tökéletességre törekszik. Amikor megnyerünk egy futamot, még mindig rengeteg dolog van, amit jobban tudunk csinálni, ezért folyamatosan a határokat keressük. A Red Bull ebben egyedülálló” – idézte Perez szavait a GrandPrix247.

A mexikói úgy gondolja, mint minden csapatnál, úgy náluk is megvannak a szokásos gondok, ám ezzel együtt is boldognak érzi magát.

„A Red Bull különbözik a többi csapattól. Természetesen minden csapat más és más, vannak jó és rossz dolgai, de én mindenképpen boldog vagyok, hogy tagja lehetek ennek az istállónak” – tette hozzá.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: