DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 4. szombat
F1

Norris: Vettel mindig nyitott volt

Csodálja, és tiszteli a négyszeres világbajnokot Lando Norris, mivel mindig szakított némi időt a fiatal pilótákra. A McLaren versenyzője szerint Sebastian Vettelt sokan rosszul ítélik meg.

A Magyar Nagydíj hetében jelentette be visszavonulását Sebastian Vettel, akiről többen is meséltek érdekes történeteket az elmúlt hetekben. Ezúttal Lando Norris árult el néhány dolgot a német pilótával kapcsolatban, akiről úgy érzi, kevesen ismerik őt eléggé.

„Elég sokan nem tudják, hogy Seb mennyire jó ember, és milyen jó srác. Erkölcsileg, a jellemében, mindenben jót akar, és szenvedélyesen végzi a munkáját. Valamiért az emberek néha rossz színben tüntetik fel őt, pedig ha jól ismered őt, akkor nem tudod elképzelni, hogy ilyen lenne. De az élet ilyen, ez történik manapság a világban. Egyszerűen őrület” – idézte Norris szavait a PlanetF1.



 

A McLaren versenyzője szerint Vettelnek mindig volt ideje beszélgetnie a riválisaival, főként akkor, amikor a fiatalabb pilótákról volt szó.

„Mindig van ideje egy kis beszélgetésre, ott van, hogy segítsen, főleg az elmúlt években, mióta az F1-ben vagyok. Nem küzdött a világbajnoki címekért és ilyesmiért, így talán nyitottabbnak érzi magát arra, hogy beszéljen velünk, a fiatalabb generációval egyes dolgokról, legyen szó a Formula-1-en kívüli életről, vagy a versenyzésről. Ezt mindig is csodáltam és nagyon tiszteltem, ugyanakkor elég nagy vetélytársak is vagyunk” – zárta gondolatait a 22 éves pilóta.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: