DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
F1

Norris boldognak érzi magát a McLarennél

2025-ig tartó szerződés köti a wokingiakhoz Lando Norrist, aki elárulta, boldog a jelenlegi helyén. A brit pilóta tudja, hogy még sokat kell dolgozniuk a sikerekért, de nem adja fel.

Továbbra sem rendelkezik futamgyőzelemmel Lando Norris, aki idén egy ízben már dobogóra állhatott Imolában, ám a csapata idén nem tartozik a legerősebb istállók közé. Míg tavaly Daniel Ricciardo győzni tudott Monzában, Szocsiban pedig a fiatal brit pilóta is közel került a sikerhez, idén jóval nehezebb dolguk van.

Ezzel tisztában van Norris is, ám ettől függetlenül nem bánja, hogy hosszabb távra írt alá a csapatnál.



 

„Imádok itt lenni, mindig gyorsabb akarok lenni, mindig gyors autót akarok, de persze tudtam, hogy mire szerződtem. Tudtam, hogy időbe telik majd, nem várom azt idén, hogy minden hétvégén győzni fogunk, vagy dobogós helyezeket szerzünk. Kicsit lemaradtunk az elején, és talán még mindig elmaradunk attól, ahol igazán szerettünk volna lenni idén, de haladunk, és ezt mindig jó látni” – mondta Norris a Channel 4 csatornának.

A 22 esztendős versenyző úgy látja, tovább kell küzdeniük, ha ismét az élmezőnyben akarnak csatázni.  

„Mindig többet akarok, igényes vagyok, és nagy nyomást helyezek a csapatra, mert fejlődnünk kell. Folyamatosan előre kell lépnünk, ezt kell tennünk, ha versenyeket akarunk nyerni. Hajtok előre, de nagyon boldog vagyok ott, ahol vagyok, a csapat jó munkát végez, én pedig egyszerűen jól érzem magam” – tette hozzá.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: