DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 4. szombat
F1

Megkérdeztük Verstappent Leclerc helyzetéről

George Russell is beleszólt, a világbajnok Formula.hu-nak adott válasza pedig röviden annyi volt, hogy az ilyen "sz*rságok" megtörténnek, de a lényeg úgyis a reakció.

Az Azerbajdzsáni Nagydíjat követő sajtótájékoztatón a Formula.hu feltette a kérdést Max Verstappennek: korábban többször utalt már a saját év eleji balszerencséire, most viszont Charles Leclerc van komolyabb hullámvölgyben ezen a téren - átérzi riválisa nehéz helyzetét? 

"A sz*rságok megtörténnek" - vágta rá csípőből a világbajnok.

max_8



"Ilyen a versenyzés. Ez megtörtént velem, megtörtént sok másik pilótával is a múltban, sajnos most Charles-lal történik. Ha én lennék hasonló helyzetben, én is nagyon csalódott lennék, ez a normális. Ez mindig arról szól, hogy hogyan jövünk ki belőle, mindig azt kell nézni, hogy hogyan lehet javítani a dolgokon, ahogy mi is tettük azt a szezon elején. Dühösek vagyunk, nem szeretjük az ilyet, tanulunk belőle, de mindig rajta kell lennünk azon, hogy javuljunk."

Ezen a ponton a sajtótájékoztatón Verstappen mellett ülő George Russell közbeszólt: "Most akkor igen vagy nem?" - utalt arra, hogy a Red Bull pilótája igazából nem válaszolt arra, hogy átérzi-e Leclerc helyzetét.

"Már mondtam: a sz*rságok megtörténnek. Jó, legközelebb megpróbálok nem káromkodni" - tette hozzá nevetve Verstappen.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: