DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
F1

Perez: Valóra vált az álmom

Karrierje harmadik futamgyőzelmét aratta Sergio Perez, Monacóban pedig először győzött. Ezzel abszolút beszállt a világbajnoki címért folytatott harcba a mexikói versenyző.

Mexikó legsikeresebb Formula-1-es pilótájává vált harmadik nagydíjgyőzelmével Sergio Perez, aki idei első sikerével megközelítette 15 pontra csapattársát és 6 pontra Charles Leclerc-t, így hiba lenne őt leírni a következő versenyeken.

„Bocsánat a tegnapiért, ma este meghívlak titeket néhány üveg pezsgőre” – mondta a rádióba a futamgyőztes mexikói, aki szombaton összetörte a Red Bullt. de a vasárnapi eső ezúttal a kezére játszott Pereznek, akinek idén már többször is balszerencséje volt.



„Ezzel egy álmom vált valóra. Gyerekként mindenki arról álmodik, hogy ezt a versenyt megnyeri. A hazai versenyem után ez a legfontosabb számomra, ahogyan alighanem mindenki másnak is, a sikert pedig még édesebbé teszi az, ahogy elértük” – mondta már David Coulthardnak Perez.

„Kicsit a saját dolgunkat is megnehezítettük a végén a gumiválasztással, és amint elkezdtek szemcsésedni az abroncsok, már csak arra koncentráltam, hogy ne hibázzak, és haza hozzam az autót, mindazonáltal nem volt egyszerű Carlost magam mögött tartani.”

„Nagyszerű nap ez számomra és az egész országom számára, ebben biztos vagyok, ráadásul Pedro Rodriguez sisakfestésével versenyeztem ma, így abban is biztos vagyok, hogy nagyon büszke arra, amit mi ketten együtt elértünk ebben a sportban.”

Ha igazán szereted a motorsportokat, akkor van számodra egy jó hírünk: nemcsak a Facebookon, de már az Instagramon is megtalálsz bennünket. Kövess minket a legjobb képekért az Instán is!

 

 

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Formula.hu (@formula.hu) által megosztott bejegyzés

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: