DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 27. szombat
F1

McLaren: A fejlesztések jók, az idők nem

Daniel Ricciardo és Lando Norris is bízik abban, hogy ott lesznek a mezőny első felében, de pénteken még nem tudtak jó eredményeket hozni az átalakított autóval.

Csalódást keltő pénteki napot teljesített a McLaren, Lando Norris és Daniel Ricciardo is gyenge időket futott, ráadásul eléggé kezdetleges szakaszban jártak a teljesen átalakított autó megismerésével - elsőre nem voltak túl pozitívak a benyomásaik, rengeteg fejlesztést hozott a csapat, de még nem igazán tudták őket működésre bírni.

mcl2_2



"Elég sok mindenbe kell beleásnunk magunkat, sok különböző beállítást próbáltunk ki mindkét szabadedzésen" - mondta Daniel Ricciardo péntek este. "Nyilván nem ott vagyunk az időeredmények tekintetében, ahol lenni akarunk, de sok mindent elemezhetünk. Szerintem fogunk találni egy optimális beállítást és az remélhetőleg felrepít minket a top tízbe. Mindenki sok újdonságot hozott, nehéz értelmezni az időket, de mi magunkra koncentrálunk és mi pénteken az új dolgainkat próbálgattuk."

Lando Norris is egyetértett vele:

"Szerintem vannak pozitívumok az újításainkban, néhány dolog jól működött és úgy érzem, hogy a csapat elégedett a fejlesztésekkel. Én sajnos hibáztam a második szabadedzésen, ami sok időmbe került, mert megsérült a padlólemez. Ezzel együtt reménykedek, mert az autó jónak tűnt" - tette hozzá a brit. 

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: