Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. május 18. szerda
F1

Titokban tesztelt a Ferrari Monzában

Kibérelte egy napra az olasz versenypályát a maranellói alakulat. A Ferrari egy forgatási nap keretében dolgozott Monzában, ahol Charles Leclerc 17 kört teljesített F1-75 volánja mögött.

Lezárták a pálya minden bejáratát, és a környező utakat pénteken Monzában. Ennek oka, hogy a Ferrari egy filmforgatási nap keretein belül körözött, ahol a szabályok szerint maximum 100 kilométert teljesíthettek az idei versenygépükkel.

Az autót Charles Leclerc vezette, aki összesen 17 kört teljesített, amikor a Motorsport beszámolója szerint megállt a pályán, így a szerelőknek kellett visszahozniuk. Ennek oka az információk szerint nem egy technikai gond volt, hanem a limit, amit a monacói pilóta túllépett volna, ha nem áll meg.A Ferrari állítólag ezzel a közelgő Spanyol Nagydíjra készült, ahol új fejlesztéseket vethetnek be, de a hivatalos állítás alapján az istálló olyan videóanyagokat akart készíteni, melyeken az autó már az orosz Kaspersky márka logói nélkül látható.

Az eseményről, melyen a helyszíni jelentések szerint igyekeztek mindent eltakarni a kíváncsi tekintetek elől, az olaszok a közösségi oldalaikra is feltöltöttek egy fényképet valamint röviden beszámoltak a történtekről.

„Egy filmforgatási nap Monzában. A fókusz mostantól a jövő hétvégére, Barcelónára irányul” – írták a posztokban.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: