DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
F1

Podcast: Miamiból jelentjük!

A Miami Nagydíj első szabadedzése előtt utazó tudósítónk, Mészáros Sándor a helyszínről jelentkezett: beszélünk a verseny érkezésének okairól, a várakozásokról, Daytonáról és a „kamu-marináról” is.

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon: https://www.patreon.com/formulapodcast.

Története során először Miamiba érkezett a királykategória mezőnye, s a vadonatúj nagydíjat óriási várakozás előzi meg. Bár nem minden előjel és előérzet pozitív, az vitathatatlan, hogy az új helyszín már debütálása előtt alaposan felkavarta az F1 állóvizét. A helyszínen tartózkodó Mészáros Sanyival beszélgettünk a verseny körüli főbb témákról, valamint daytonai élményeiről, majd miután kénytelen volt idő előtt távozni, Tamással az amerikai F1-es futamokról is váltottunk pár szót.

 

Formula Podcast_hirdetes_S03E25_A



Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

Májusi adásaink elkészítését többek között Móni István, Végi Ádám, Varga Csaba, Bálint Ákos, Ort Noémi, Bertalan Zoltán, Fehér Ákos, Hetyey Júlia, Visi Ákos, Schneider Judit, Kocsis László, Nepp Levente Péter, Magda Zsanett Odett és Molnár Árpád támogatták. Köszönjük nekik!

Műsorunk támogatója a TIBORMODEL.COM, F1-es és utcai modellek óriási kínálatával

A Formula Podcast összes adása: 

 

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

 applepod2


stitcher

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: