DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 2. csütörtök
F1

Podcast: Párosban szép az élet

Ranglistába rendeztük a 2022-es pilótapárosokat, kibeszéltük, mit várunk az egyes csapatok házon belüli küzdelmeitől, s persze nem mentünk el szó nélkül a bemutatók és a szabályváltozások mellett sem.

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon: https://www.patreon.com/formulapodcast.

Egyes csapatoknál csodálatos csapaton belüli együttműködést figyelhettünk meg a 2021-es évadban, de voltak olyan istállók is, melyekről nem könnyen lehetne a béke szigetét megmintázni. Belharcoktól valószínűleg 2022 sem lesz mentes, de adásunkban persze nem csupán ezzel foglalkoztunk, hanem megpróbáltuk felmérni a párosok közti, illetve az azokon belüli erőviszonyokat, beszéltünk többek között Perez és Gasly sajátos helyzetéről is, sőt Vettel hajának is szenteltünk egy-két gondolatot.

 
Formula Podcast_hirdetes_S03E09_A

Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

Februári adásaink elkészítését többek között Móni István, Végi Ádám, Varga Csaba, Hetyey Júlia, Ort Noémi, Bertalan Zoltán, Fehér Ákos, Tóth Zsombor, Bali Viktor, Visi Ákos, Schneider Judit, Kocsis László, Nepp Levente Péter, Magda Zsanett Odett és Molnár Árpád támogatták. Köszönjük nekik!

Műsorunk támogatója a TIBORMODEL.COM, F1-es és utcai modellek óriási kínálatával

A Formula Podcast összes adása:  

 

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

 applepod2



stitcher

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: