DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
F1

Hamilton hosszú kihagyás után jutott 13-ig

A hétszeres világbajnok került most megjelent magazinunk címlapjára, ezzel pedig már tizenharmadik alkalommal foglalta el az első oldalt - mindez az ő karrierjét is jól dokumentálja.

Péntek óta kapható a boltokban az Autósport és Formula Magazin legfrissebb száma - a tartalmat itt ajánlottuk kedves olvasóink figyelmébe, ezúttal viszont a címlapot szeretnénk kiemelni. Azon ugyanis Lewis Hamilton szerepel, aki immár 13. alkalommal került rá újságunk első oldalára. Először még 2007 tavaszán, vagyis az első futamai során produkált berobbanásával vívta ki magának mindezt, majd 2008 év végén, élete első F1-es világbajnoki címével szerzett magának jogot arra, hogy címlapra tegyük.

Ezt egy másfél éves szünet követte, legközelebb 2010 júliusában, az akkori remek formája okán éreztük úgy, hogy vele kell nyitnunk magazinunkat, de itt ahogy a pályafutásában, úgy az AFM-címlapok terén is hullámvölgybe került: ezt követően csak 2013 elején, már Mercedes-pilótaként fért be a nyitóoldalra. Innentől persze a futamgyőzelmeivel arányosan a címlapmegjelenései is megsűrűsödtek, de 2020 novembere óta valahogy mindig más volt a középpontban - a 2022-es idényhez közelítve viszont ismét visszakerült korábbi jól bejáratott helyére.

Lapunkban egyébként hat oldalon keresztül foglalkozunk azzal, hogy Hamilton vajon miért hallgathat, mi állhat ennek hátterében és mi várható tőle 2022-ben - az említett 13 címlapot pedig egy csokorba gyűjtöttük és ez a válogatás nemcsak az AFM változását, de a brit klasszis pályafutását is jól dokumentálja.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: