DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
F1

Verstappen már készül a címvédésre

Christian Horner szerint a világbajnok múlt hét óta dolgozik, a következő napokban Milton Keynesbe is megérkezik - az 1-es rajtszámnak örülnek, de 2021-et már lezárták.

A friss F1-es világbajnok Max Verstappen már megkezdte a felkészülését a 2022-es szezonra - erről Christian Horner, a Red Bull csapatfőnöke beszélt a RacingNews 365-nek adott exkluzív interjújában. Horner szerint Verstappen a karácsonyi időszakot a családjával töltötte és január első hetében is "szabadságon" volt, múlt héttől kezdve azonban már dolgozik és készül a címvédésre.

"Kemény szezon volt a tavalyi, úgyhogy mindenkinek jól esett egy kis szabadidő az ünnepek alatt, volt lehetőség kicsit átgondolni a helyzetet és feltöltődni. Januárban azonban már Max újrakezdte a munkát és keményen dolgozik. A következő napokban megérkezik a Red Bullhoz is Milton Keynesbe" - tette hozzá Horner.

00120002_534



"Ebben az időszakban természetesen a legtöbb munkát a szimulátorban, virtuálisan kell elvégezni. De ilyenkor van az üléspróba és az ehhez hasonló előkészítő munkák, marketingtevékenységek, szóval Max már a múlt héttől kezdve eléggé elfoglalt. 2021-nek vége, teljes mértékben 2022-re koncentrálunk. Azt megünnepeljük, hogy az autónkon lesz az 1-es rajtszám, de 2021 már a múlt: az első 2022-es kilométerekre készülünk."

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: