DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 27. szombat
F1

Podcast: Az utolsó körben dőlt el a gigászok csatája

Ha Hollywoodban írják ezt a forgatókönyvet, azt mondjuk, hogy ilyen nincs. De mint tudjuk, az élet a legnagyobb rendező, mi pedig megpróbáltuk értelmezni a filmet, amit összerakott nekünk Abu Dhabiban.

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon: https://www.patreon.com/formulapodcast

A lehető legdrámaibb körülmények között ért véget a 2021-es világbajnoki szezon, Max Verstappen és Lewis Hamilton (első) nagy párharca. A hajrában érkező baleset után az egészen addig a középutat kereső versenyirányítás borzalmasan nehéz helyzetbe került, bárhogy döntöttek volna, azzal kivívták volna valamelyik tábor haragját. Hogy jól döntöttek-e, az persze más kérdés, foglalkoztunk ezzel a kérdéssel, és sok mással is.

A bajnokesélyesek csatáján túl nem mehettünk el szó nélkül Carlos Sainz elképesztő szezonja és évzárása, Sergio Perez földöntúli csapatjátéka, valamint az ifjú Tsunoda nagy dobása mellett sem, s egy érdekes pletykáról is szót ejtünk: a most búcsúzó Giovinazzi számára máris megnyílhat a visszavezető út az F1-be. Erről és még jó néhány más témáról is hallhatsz idei utolsó futamértékelő adásunkban!

 



Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

Decemberi adásaink elkészítését többek között Móni István, Végi Ádám, Varga Csaba, Hetyey Júlia, Ort Noémi, Bertalan Zoltán, Fehér Ákos, Tóth Zsombor, Visi Ákos, Schneider Judit, Kocsis László, Nepp Levente Péter, Magda Zsanett Odett és Molnár Árpád támogatták. Köszönjük nekik!

A Formula Podcast összes adása:  

 

 

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

 applepod2


stitcher

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: