DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 17. szerda

AbuDhabiNagydíj

Retro – A legbotrányosabb F1-es szezonzáró

Utolsó körös dráma és a versenyigazgató „emberi hibája” döntötte el minden idők egyik legkiélezettebb F1-es párharcát Max Verstappen és Lewis Hamilton között.

részletek

F1-Archív: Massát eltiltják a Ferraritól

Tesztek, nevezési listák és Maldonado-szerződések, Massa megnősül, Vettel megkezdi a ferraris tündérmesét, Hamilton győz és elkapja a koronavírust: ezek történtek december 1-jén az F1-ben.

részletek

Podcast: Ezüstcsata a végére

Max Verstappen 19. alkalommal nyert, a Mercedesé lett a konstruktőri ezüst az évadzáró Abu Dhabi Nagydíjon. Futamértékelő helyszíni tapasztalatokkal.

részletek

Ferrari: Nem a taktika, a tempó hiányzott

Frederic Vasseur csapatfőnök szerint bármilyen stratégia rossznak bizonyult volna Sainzcal az F1-es Abu Dhabi Nagydíjon a konstruktőri ezüstért vívott csatában.

részletek

Csak a Wikipédiára? Verstappent érdekelte az 1000 kör

A legjobb stratégiát is feláldozta Max Verstappen az F1-es szezonzárón annak érdekében, hogy elérje az élen töltött 1000 versenykört egy idényen belül.

részletek

F1Stat: Nem minden rekord lett a Red Bullé

Maradtak csúcsok a Mercedesnél, Alonso tíz éve nem volt ilyen magasan, Sainz rég nem volt ilyen mélyen, Tsunoda először vezetett, Sargeantot lenullázták – Abu Dhabi F1-es statisztikái.

részletek

Véget ért az F1 és a MotoGP – vasárnapi hírek

Számos nyitott kérdés dőlt el az F1-es szezonzáró utolsó köreiben, a MotoGP bajnoki címét egy baleset döntötte el - ezek voltak a vasárnap legfontosabb hírei és sztorijai.

részletek

A Red Bullnál tudják, hogy nem állhatnak meg

A riválisok égnek a vágytól, hogy visszavágjanak a 22-ből 21-et nyerő Red Bullnak – Horner ünnepli az idei eredményeket, de tudja, hogy fejleszteniük kell.

részletek

Alonso a féktesztvádról: „Lewis okos ám”

Hamilton szerint a spanyol drasztikusan belassított előtte, Alonso állítja, a DRS-re ment rá: egyszer, tíz éve eljátszotta már ugyanezt az ősriválissal az F1-ben.

részletek

„Versenybaleset volt” – Perez nem ért egyet a büntetéssel

Sergio Perez szerint sokkal látványosabb összeérések is történnek futamokon, így a büntetése nem jogos. A mexikói a következő szezonban konzisztensebb versenyzést vár önmagától.

részletek

„Túléltem” – Hamilton letaglózva nyilatkozott

A Red Bull úgy nyert 17 másodperc előnnyel, hogy hónapok óta nem fejlesztik az autót, és ez nagyon aggasztó, mondta Hamilton, aki nem tud örülni a 2. helynek.

részletek

Norris: A csapat is hibázhat, én is szoktam

A McLaren britje nem hibáztatja a csapatot a Russell-lel szemben elbukott pozícióért – helyette a hatalmas fejlődésüket méltatta, és újonc csapattársával való viszonyáról is beszélt.

részletek