DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
F1

Jos Verstappen: Tisztelem Lewist mint versenyzőt, de ennyi

A Szaúd-arábiai Nagydíjon igazán parázs és sokszor már a szabályosság határait átszelő csatát láthattunk Lewis Hamilton és Max Verstappen között. Jos Verstappen mondta el véleményét Hamiltonról.

Valószínűleg már a dzsiddai versenyt megelőzően történtek után sem zárták egymást a szívükbe a világbajnoki címért harcolók. Verstappen és Hamilton azonban Szaúd-Arábiában még rátettek egy lapáttal erre.

Verstappen két időbüntetést is kapott a történtek után, de így is a második helyen végzett, miközben Lewis Hamilton megnyerte a versenyt, és pontszámban utolérte a hollandot, így azonos pontszámmal utazhatnak a szezonzáróra, amire 1974 óta nem volt példa.



Max Verstappen édesapja, Jos mondta el a véleményét Hamiltonról a Daily Mailnek: „Én sosem beszélek Hamiltonnal, de ő sem szokott hozzám szólni. Nem jelentek számára semmit. Én ugyan tisztelem őt, mint versenyzőt, de a többit inkább hagyjuk…” – fogalmazta meg markáns véleményét Jos Verstappen.

„Max és Lewis is csak a pódiumon váltanak egy pár szót, de más pilótákkal nagyon jól kijön a fiam, de olyan, mintha Lewis a saját világában élne. Én is versenyeztem korábban – bár Maxhoz képest sehol nem voltam – és elmondhatom, hogy a repülőn gyakran ugyanazokkal a pilótákkal utazunk, és nagyon jól elszórakozunk ez idő alatt.”

„De persze vannak olyanok, akik rád sem néznek, inkább csak bámulnak maguk elé vagy a padlót nézik” – utalt Hamiltonra Jos Verstappen.

Ha igazán szereted a motorsportokat, akkor van számodra egy jó hírünk: nemcsak a Facebookon, de már az Instagramon is megtalálsz bennünket. Kövess minket a legjobb képekért az Instán is!

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: