Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. január 16. szombat

JosVerstappen

Jos Verstappen: Talán a Ferrarinál is rosszabb volt a Red Bull

Max annyira jó, hogy nehéz megállapítani, mit tud az autója – vélekedik az idősebb Verstappen. A holland azonos technikába ültetné fiát és Hamiltont, hogy kiderüljön, ki a legjobb.

részletek

Verstappen: Gyerekkorom óta ismerem Micket

Max Verstappen felidézte gyerekkori emlékeit, azután mikor még édesapja és Michael Schumacher csapattársak voltak, ő pedig Mick Schumacherrel töltötte az idejét a gokartpályán.

részletek

F1-Archív: Elítélték Eddie Irvine-t

Bemutatkoznak az első új autók, Verstappen visszatér, Kubicát 2009 világbajnokának tippelik, elhunyt az első női pilóta: ezek voltak január 9. Formula-1-es hírei.

részletek

„Max az én időmben is boldogult volna”

Jos Verstappen is egyetért azzal, hogy a húsz-huszonöt évvel ezelőtti Formula-1 jóval megterhelőbb volt a pilóták számára, előfordult, hogy mozdulni sem bírt egy futam után: de biztos benne, hogy fia akkoriban is megállta volna a helyét.

részletek

Megszületett Verstappen húgának kisfia: Max nagybácsi lett

A Red Bull-pilóta lánytestvére, Victoria Verstappen az Instagramon tette közzé a hírt, miszerint hétfőn napvilágot látott gyermeke, Luka – még Christian Horner is gratulált a poszt alatt.

részletek

Verstappenék Hülkenberget akarják?

További türelmet kapott a csapattól Alex Albon, miközben az idősebb Verstappen úgy gondolja, fiának erősebb csapattársra lenne szüksége. Célzott rá, hogy ő és Max Nico Hülkenberget preferálják.

részletek

Jos Verstappen: Itt az ideje, hogy a Red Bull vb-autót építsen

Max Verstappen édesapja szerint az energiaitalosoknak nem kell tartaniuk, hogy elveszítik a fiát, ha 2021-ben versenyképes autót adnak alá. A fiatal holland is sajnálja a Honda F1-es távozását.

részletek

Verstappen húga babát vár

Victoria Verstappen az Instagramon jelentette be, hogy még ez év decemberében megszületik párjával közös kisfia – vagyis Max nagybácsi, Jos pedig nagypapa lesz 2020 végére.

részletek

F1-Archív: Az osztrák botrány visszhangja

A rajongók nem ábrándultak ki a Ferrariból: a fenti kijelentés Jean Todt csapatfőnöktől eredt 2002-ben, a botrányos Osztrák Nagydíj után. De verekedett Jos Verstappen egy gokartpályán 1998-ban, bemutatták az új McLarent 2003-ban, szerződést hosszabbított Hamilton 2015-ben – mind május 20-án történt.

részletek

F1-Archív: Verstappennek fizetnie kell

Sziszifuszi munka a Mercedesnél, új autója mellé rajtbüntetést kap Vettel, a Renault-nak kell tisztáznia Briatore szavait, az istállók pedig aggódnak a dohányreklámok tilalma miatt. Ezek voltak a hírek május 19-én.

részletek

Jos Verstappen: Vettel és Hamilton félnek a fiamtól

A Red Bull pilótájának édesapja szerint a hollandnak folyamatosan a határon kell vezetnie, mivel lassabb autóban ül, mint fő ellenfelei, akik az extra kockázatvállalása miatt tartanak is tőle.

részletek

Jos Verstappen: A fiam többet keres, mint Ricciardo

Már nem csapattársak és nem is közvetlen riválisok, de mintha megmaradt volna a vetélkedésből a Red Bull korábbi párosa közt. Az idősebb Verstappen elbüszkélkedett azzal, hogy Max többet keres, mint a Renault-hoz sztárgázsiért igazoló Ricciardo.

részletek
Olvastad már?