Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. augusztus 18. vasárnap

JosVerstappen

Hamiltont már idegesítheti Verstappen

Jos Verstappen úgy véli, fia drasztikus előretörése az erősorrendben azt is magával hozta, hogy Lewis Hamilton kissé ideges miatta. Ezt az utóbbi időkben látott reakcióiból és nyilatkozataiból látja.

részletek

Ettől annyira jó esőben Max Verstappen

Amikor esős pályával szembesül a Formula-1-es mezőny, Max Verstappenre évek óta számíthatunk. Nem az első briliáns teljesítményt láthattuk tőle, most el is árulta, mitől ennyire jó.

részletek

Verstappennek jót tett az elválás édesapjától

Nem kétséges, hogy Jos Verstappennek rengeteget köszönhet fia, Max, hiszen végig támogatta őt az F1-ig vezető úton, az is biztos, hogy Maxnak jót tett az elválás is, így érettebb lett.

részletek

Verstappen és Magnussen is apjával indulna Le Mans-ban

Nagy a várakozás az endurance-versenyzés új korszakával, az úgynevezett hiperautókkal kapcsolatban. Két jónevű F1-es is elgondolkozott: mi lenne, ha apjával egy csapatban méretné meg magát a legendás hosszútávú versenyen?

részletek

Verstappen 2020 után elhagyhatja a Red Bullt

Jos Verstappen elhintette, hogy fia, Max korántsem biztos, hogy szerződése lejárta után is a Red Bull pilótája marad. A Mercedesnek sokkal jobb az autója és a motorja is, ráadásul Wolff-fal jó barátok.

részletek

Rosberg szerint Verstappen önimádó

Nico Rosberg a fiatal holland tehetségét a legkevésbé sem vitatja, de úgy véli, az önhittség szobrát Max Verstappenről mintázták. Ugyanakkor ez magabiztosságot is ad számára, ami előny.

részletek

Apja Verstappen legjobb szezonját jósolja

Bár az általános közvélekedés szerint elég kétarcú volt Max Verstappen 2018-as szezonja, apja, Jos szerint csak a külvilág kreálta a problémákat. Idénre az eddigi legeredményesebb évet vizionálja fiának a Honda-motorral.

részletek

F1-Archív: Miért kap Button tízmilliókat?

Allison a Mercedeshez szerződött, Heidfeld lesz a sérült Kubica helyettese, Mansell Button győzelméért szorít, de ferde szemmel nézi, mekkora fizetést kap, két jelölt közül választják ki Alonso csapattársát: ezek voltak 2000 óta az F1 hírei február 16-án.

részletek

A kútba esett Verstappen-Honda kapcsolat

Verstappen alig várja, hogy pályára vihesse az új, Honda-motoros versenyautót. Bő húsz éve már láttunk egyszer ilyet, annak a remek kezdet ellenére sajnos nagyon szomorú vége lett.

részletek

F1-Archív: 2012 után is maradhat Schumacher

Visszavonulásáról és a nyolcadik vb-címről beszélt a Mercedes németje, Ricciardo szerint a McLaren-Honda lehet a nagy meglepetés, Bianchi a Force Indiánál, Priaulx Williamst tesztel, Jos Verstappen pedig kiszorul az F1-es mezőnyből. Ezek voltak a fő hírek január 27-én.

részletek

Verstappen még sosem volt ennyire jó

Jos Verstappen szerint fia soha nem érezte még ilyen jól magát a bőrében. Kevesebb rizikót vállal be, mint korábban, noha többet kell kockáztatnia, mint Lewis Hamiltonnak, aki egy Mercedesben ül.

részletek

Jos Verstappen: Max senkivel nem verekedne

A Verstappen-Ocon ügy kapcsán még hiányzott a versenyzőapa véleménye: az egykori F1-es megérti a lökdösődést, de megcáfolta azt az álláspontot, amely szerint fia erőszakos lenne.

részletek
Olvastad már?