DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
F1

AFM november: Mit trükközik a Red Bull-Honda?

Megjelent Magyarország motorsportmagazinjának legfrissebb száma, amelyben több cikkben is foglalkozunk a Red Bull-Hondával: mit trükköznek a háttérben és miért jó nekik Sergio Perez?

Amikor a Honda tavaly bejelentette, hogy 2021 végén kivonul a Formula-1-ből, sokan temetni kezdték a Red Bullt - az energiaitalosok viszont azóta bőven bizonyították, hogy nem kell őket félteni. Az Autósport és Fornula Magazin legfrissebb számában azt göngyölítjük fel exkluzív információink segítségével, hogy mi is zajlik a háttérben a Red Bull és a Honda között, valójában mennyire vonulnak ki a sportágból a japánok, milyen érdekek mentén zajlik a folyamat és hogy mi várható a jövőben - nem minden az, aminek látszik...

044-045 - Red Bull



A Red Bull viszont egy másik hosszabb írásunkban is előkerül lapunk most megjelent számában: Sergio Perez helyzetét értékeltük és értelmeztük. Miért, hogyan került ő a csapathoz, mit vártak tőle, milyen teljesítményt nyújt és miért maradhatott mégis a helyén? Ezekre a kérdésekre kerestük a választ. Szintén a "Red Bull-témához" kapcsolódik még a bokszkiállások helyzete: a Mercedes nyomására megváltoztatták a kerékcserék menetét, ezen pedig az energiaitalosok buktak legtöbbet - de mennyit?

040-041 - Mercedes

Ha már Mercedes: mitől is gyorsult fel a világbajnok istálló az utóbbi versenyeken és mennyit számíthat ez a szezon hajrájában? - erről is olvashatnak az AFM novemberi kiadásában.

Olvasóink nem maradnak exkluzív interjú nélkül sem: Andreas Seidl, a McLaren csapatfőnöke mesélt a munkájáról, a Wokingban zajló folyamatokról, személyes dolgairól az Autósport és Formula Magazinnak - öt oldalt szenteltünk a többi vezérhez képest szinte láthatatlan, mégis hihetetlenül hatékony szakvezetővel folytatott beszélgetésünknek.

024-025 - Andreas Seidl

Ezen felül összeszedtük a nagy F1-es pilóták "elvesztett" első győzelmeit, kiemeltük a motorsport azon nagyjait, akik még negyven éves kor felett is képesek maradandót alkotni, végigvettük, hogy milyen lépésekkel jutott el Lawrence Stroll és az Aston Martin addig, ahol most tart, de természetesen más szakágról is írunk: a MotoGP haláleseteinek körülményeit és okait is boncolgatjuk, előretekintünk a WRC 2022-es szezonjára, de beszámolunk a hazai rali-, ralikrossz- és autókrosszbajnokság legfrissebb eseményeiről is.

Az AFM megvásárolható az újságosoknál, előfizethető a Formula.hu weboldalán, digitális formában is előfizethető erre a linkre kattintva, de a laptapir.hu-n keresztül is olvasható, szintén előfizetés után.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: