DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
F1

Ecclestone: Ez a sok verseny családokat tesz tönkre

A Formula-1 korábbi mindenható urának, Bernie Ecclestone-nak nincs ínyére a több, mint húsz versenyt felvonultató versenynaptár, mivel az szerinte nemcsak a résztvevőknek, de a nézőknek is sok.

A korábbi Renault-csapatfőnök, Flavio Briatore Instagram-oldalának tanúsága szerint Bernie Ecclestone felesége és a kis Ace társaságában épp Ibizán pihennek Briatore társaságában. Az F1 két régi nagy alakja gyakran tölti együtt az idejét, korábban maga Briatore mondta, hogy „Bernie a legjobb gyógyszer számomra”.

A Renault egykori csapatfőnöke átesett egy komolyabb Covid-19 fertőzésen még 2020 folyamán, de azóta remek egészségnek örvend. A 90 esztendős Ecclestone a svájci Blicknek nyilatkozott a versenynaptárt illetően.



„Így lehet felidegesíteni még a legvérmesebb rajongókat is és a tv-s nézettséget tönkretenni” – utalt Ecclestone arra, hogy jövőre is legalább 22 versenyes lesz a szezon, amit ő rettentően soknak talál. „18 verseny bőven elég. Ezzel a sok hétvégével azonban csak tönkreteszik a családokat, mert ez rengeteg felesleges stresszt szül és káros az egészségre is!”

A Katari Nagydíj beugrásával eldőlt, hogy még hét verseny van hátra a 2021-es szezonból, ezek között pedig összesen már csak három üres hétvége lesz az Abu Dhabiban rendezendő fináléig.

Ha igazi Formula-1-rajongó vagy, akkor a Formula Aréna Facebook-csoportunkban a helyed, ahol garantált a jó közösség és két futam között sem hagyunk benneteket unatkozni!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: