DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
Egyéb

Közleményt adtak ki Briatore állapotáról

Koronavírussal került kórházba Milánóban a korábbi F1-es csapatfőnök - az első hírek arról szóltak, hogy súlyos a helyzet, a közlemény szerint viszont nincs nagy baj, stabil az állapota.

Ahogy arról már beszámoltunk, Flavio Briatore kórházba került a koronavírus miatt - több olasz lap is egybehangzóan állította, hogy a Renault korábbi csapatfőnökének a pozitív koronavírustesztjét követően rosszabbodott az állapota. Az általában jó forrásokkal rendelkező olasz L’Espresso portál úgy tudta, hogy bár Briatore állapota súlyosnak mondható, de nem az intenzív osztályon látják el, ami megnyugtató lehet a körülményekhez képest.

Most közleményt adtak ki az állapotával kapcsolatban: Milánóban a San Raffaele kórházba szállították, miután több koronavírus-tünet is jelentkezett nála. A közlemény szerint viszont szerencsére nincs komoly baj - az állapota stabil és megfelelő, bár az eredeti híresztelések "súlyos" állapotról szóltak. Ennél többet nem közöltek, igyekeztek egyszerűen csak megnyugtatni az érte aggódó közvéleményt.



00116021_376

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: