DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 23. kedd
F1

Perez elhiszi, amit Marko és Horner mond

A mexikói F1-es pilóta azt mondja, hogy a szerződéshosszabbítás bejelentése előtt nem sokkal megkereste őt a vezetőség és ő elhiszi, amit mondanak neki.

A vitatható eredmények ellenére a hírek szerint nem is volt kérdés a Red Bullnál, hogy 2022-re is meghosszabbítják Sergio Perez szerződését, ez pedig végül meg is történt, újabb egy évre kapott lehetőséget a mexikói pilóta Max Verstappen csapattársaként. Perez szerint a megállapodás bejelentése semmit sem változtat a hozzáállásán.

00121029_340



"Nincs semmi különbség abból kifolyólag, hogy egyéves szerződésem van. Ha hosszabb kontraktusom lenne, akkor is versenyző lennék, aki hétvégéről hétvégére teljesíteni akar. Őszintén szólva nem is gondolok erre, csak a következő hétvégére. Nem dőlök hátra azért, mert szerződésem van, ha így tennék, nem is lennék itt" - mondta ezzel kapcsolatban az Autosportnak.

"Néhány futammal a szerződésünk bejelentése előtt Helmut (Marko) és Christian (Horner) odajött hozzám és azt mondta, hogy nem kellene másfelé nézelődnöm, mert elégedettek velem és szeretnék közösen folytatni. Én is így voltam vele, úgyhogy elég világos volt a helyzet. Kialakult köztünk már a megfelelő bizalom, ami fontos. Ha Christian és Helmut mond valamit, akkor én teljességgel hiszek nekik és emiatt egyáltalán nem aggódtam."

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: