DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
F1

Marko Hamilton ruháját hozta fel a monzai balesettel kapcsolatban

A Red Bull tanácsadója "nagyon viccesnek" nevezte Lewis Hamilton MET-gálán viselt öltözetét és szerinte ez a bizonyíték arra, hogy nem is fájt annyira a nyaka Monza után.

Dr. Helmut Marko, a Red Bull tanácsadója, aki Max Verstappen és Lewis Hamilton silverstone-i ütközése után hevesen bírálta Hamilton viselkedését és úgy fogalmazott, hogy régebben egy ilyen baleset után nem szálltak volna ki az autóból úgy, ahogy Verstappennek sikerült, az Olasz Nagydíj óta már nem először formált véleményt a két rivális újabb összeakadásával kapcsolatban. Marko szerint semmi probléma nincs abból, hogy Hamilton fején landolt a Red Bull és azzal sem, hogy Verstappen rá sem nézett ellenfelére - mint mondta, a Mercedes és Hamilton túldrámázza az esetet.

00121027_309



Most ennél is tovább ment és Hamilton ruháját hozta szóba, amit a MET-gálán viselt. 

"Az egyértelműen nem volt egy életveszélyes baleset. Ha tényleg fájt volna a nyaka, vagy problémái lettek volna, akkor nem jelent volna meg másnap New Yorkban abban a nagyon vicces öltözetben, amit felvett. Ha valaki egy hétórás repülőúton vesz részt fájó nyakkal, akkor nem lehetett olyan komoly" - mondta Marko a német RTL-nek.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: