DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda
F1

Podcast: Russell megkapta a nagy lehetőséget!

Fény derült az F1 legrosszabbul őrzött titkára: George Russell lesz Lewis Hamilton csapattársa 2022-ben: miért tartott eddig a bejelentés, mire számíthatnak a felek, és mi várható még a pilótapiacon?

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon: https://www.patreon.com/formulapodcast.

Amikor egy nagycsapat, különösen egy ennyire nagy, mint a Mercedes, bejelent egy új pilótát, rendszerint ettől zeng a világsajtó. George Russell bejelentése azonban kissé antiklimatikusra sikerült, hiszen a világon mindenki biztos lehetett abban, hogy az ifjú brit kerül a Mercedesbe 2022-re – ennek ellenére bőven volt miről beszélnünk annak a párosnak a kapcsán, akiket illetően egyesek már a 2007-es McLaren felállását, és az ott kirobbant botrányhelyzetet vizionálják… A hétszeres világbajnok és a kis politikus egy csapatban: hogy ebből mi lesz?

 



Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

Szeptemberi adásaink elkészítését többek között Bertalan Zoltán, Móni István, Varga Csaba, Hetyey Júlia, Végi Ádám, Visi Ákos, Ort Noémi, Tóth Zsombor, Fehér Ákos, Varga Csaba, Rónaszéki Levente, Schneider Judit, Magda Zsanett Odett és Molnár Árpád támogatták. Köszönjük nekik!

A Formula Podcast összes adása:  

 

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

applepod2

stitcher

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: