DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
F1

Leclerc: Vettel néha verhetetlen volt

A Ferrari pilótája szerint bizonyos napokon nem lehetett mit kezdeni Sebastian Vettellel, Carlos Sainz más - Vettelre inkább úgy tekintett, mint egy idősebb testvérre.

Nagyon tiszteletteljesen beszélt korábbi csapattársáról, Sebastian Vettelről a Ferrari jelenlegi vezére, Charles Leclerc. A monacói F1-es pilóta a Beyond the Grid podcastban szerepelt, ahol a Vettel elleni csatája is szóba került - Leclerc szerint ha a német jó formában volt, akkor nem nagyon lehetett legyőzni.

00121012_436



"Nem tudom megmondani, hogy Seb, vagy Carlos-e a legkeményebb csapattársam. Sebnek nehéz volt már a 2020-as szezon, de a jó napjain egyszerűen hihetetlen volt és iszonyatosan nehéz volt legyőzni, ha nem lehetetlen. Carlos nagyon kiegyensúlyozott, szóval másképp közelítenek, de mindketten nagyon-nagyon erősek" - mondta Leclerc, összehasonlítva tavalyi és jelenlegi csapattársát.

"Sebbel kicsit más volt a kapcsolatom, valamelyest úgy láttam őt, mint egy idősebb testvért. Annyival több tapasztalata volt, hogy az más helyzetet szült, más volt a szituáció, mint most Carlosszal. Ha valamit meg akartam nyerni, akkor Seb azt általában hagyta és nem foglalkozott vele. Persze ez a pályán kívülre értendő, ha felkerül a sisak, akkor minden megáll" - tette hozzá.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: