DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
F1

Gasly: Jó volt, de lehetett volna jobb is

Az AlphaTauri francia versenyzője hazai pályán végzett a hetedik pozícióban. Összességében jó eredményt ért el Pierre Gasly, de sajnálja, hogy alulmaradt a McLarenekkel szemben.

A hatodik rajtkockából várhatta hazai versenyét Pierre Gasly, aki a futamon azonban nem tudott előrébb lépni. Bár végig harcban állt a McLarenekkel és Fernando Alonsóval, végül csak a spanyolt tudta maga mögött tartani.

Ekképp értékelte a Francia Nagydíjat saját szemszögéből az AlphaTauri versenyzője, melyet végül – hatalmas csatában – Max Verstappen nyert meg: „Összességében ez egy erős verseny volt számunkra” – kezdte a francia pilóta.



„A két Mercedes, a két Red Bull és a két McLaren végzett csupán előttünk, így nincs okom elégedetlenkedni. Nehéz versenyen vagyunk túl. A bokszkiállásoknál két pozíciót is buktunk, így meg kell vizsgálnunk, hogy mit kellene jobban csinálnunk.”

„Egy kissé mégis azt mondhatom, hogy csalódott vagyok, mert végezhettünk volna előrébb is, de azért ez egy jó verseny volt” – nyilatkozta a futam leintését követően Gasly, aki láthatóan kissé szomorkás hangulatban mesélt a versenyéről.

Eddig gyűjtött 31 pontja mellé még hatot tudott hozzácsapni az AlphaTauri versenyzője, így 37 világbajnoki egységével őrzi az összetettbeli nyolcadik helyét az egyéni pontversenyben.

Ha igazán szereted a motorsportokat, akkor van számodra egy jó hírünk: nemcsak a Facebookon, de már az Instagramon is megtalálsz bennünket. Kövess minket a legjobb képekért az Instán is!

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Formula.hu (@formula.hu) által megosztott bejegyzés

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: