DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
F1

Perez: Nem hagyták, hogy megtartsam a trófeát

Nem tudta kellőképpen megünnepelni első Red Bull-os sikerét Sergio Perez, miután vissza kellett térniük a gyárba, hogy tovább folytassák a munkát. Azt is elmondta, megtarthatja-e a trófeát.

Két héttel ezelőtt első Red Bull-os győzelmét szerezte meg Sergio Perez, aki már igazi Azerbajdzsán-specialistának mondhatja magát. A mexikói elmondta a hivatalos sajtótájékoztatón – melyen a Formula.hu is képviseltette magát -, hogyan is telt ez az elmúlt két hét számára.

„Sajnos nem sok ünneplésben volt részem, ugyanis vissza kellett mennünk Milton Keynesbe, de mindamellett, hogy az egy nagyszerű nap volt az egész csapat számára, már mindannyian a következő versenyre koncentrálunk” – tekintett előre Perez.



„A Covid-19 miatti szabályozások szinte lehetetlenné teszik, hogy összegyűljünk és rendesen megünnepeljünk egy ilyen sikert, mindemellett pedig egyéb elfoglaltságaink is akadnak, amik miatt nem sok lehetőségünk adódott, hogy ünnepeljünk.”

„Én is egyre inkább otthon érzem magam a csapatnál és az autóban ülve, mindig találunk egy-egy apróságot a nap végén, amik összességében sokat segítenek nekem. Azt semmiképp sem mondanám, hogy elértük a csúcsot, mivel ez még csak a hatodik verseny volt, de jók az előjelek, mi pedig próbálunk folyamatosan fejlődni.”

Perezt arról is kérdezték, megtarthatja-e első Red Bull-os győzelméért járó trófeáját: „A serleg egyből a gyárba került” – mondta Perez, majd Vettel közbeszólt, hogy nem a legbiztonságosabb helyre került, utalván arra, hogy még 2015-ben kirabolták a Milton Keynes-i főhadiszállást.

„Én is mondtam, hogy biztonságosabb, ha otthon tartom, de nem engedték meg nekem…” – válaszolt Vettelnek a mexikói. „Viszont kaphatok egy replikát, ha kifizetem” – zárta rövidre a témát Sergio Perez.

Ha igazi Formula-1-rajongó vagy, akkor a Formula Aréna Facebook-csoportunkban a helyed, ahol garantált a jó közösség és két futam között sem hagyunk benneteket unatkozni!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: